Költöztetés: Löhne, Németország > Békéscsaba, Magyarország

A rakomány, új lapraszerelt bútor. Körülbelül 125 darab, mindegyik 2-3 dobozból áll. Összesen kb ******** doboz. Pontos súlyt és méreteket nem tudunk, de tapasztalatunk alapján kb 6-7t és egy teljes nyerges pótkocsi helyet foglal. Berakodás rámpáról történik, az áru guruló ketrecekben van, amit be lehet tolni a pótkocsiba, de onnan a sofőrnek kézi erővel kell leszedni. Németországban a sofőrnek nem segítenek pakolni, csak a ketreceket tolják be és az üreseket ki a pótkocsiból. Lerakodás Békéscsabán megoldott, a sofőrnek nincs dolga! A pakolásért a sofőrnek külön fizetünk.

Fuvardíj ajánlat küldése

Tegye meg fuvardíj ajánlatát, nem szükséges hozzá előfizetés. Sikeres megállapodás esetén 5% vagy 10% (előfizetés esetén 0%) sikerdíjat kér a Fuvarbörze a fuvarozó szolgáltató féltől. Amennyiben nem jön létre megállapodás nem merül fel költség. A rendszeren keresztül kötött megállapodás szerződéskötésnek minősül, melynek az ajánlatkérésben megjelölt - és az üzenetváltások során kialakult - feltételeit a Fuvarbörze segít a felek között betartatni.

A hirdetõ adatai

Fuvarajánlat adatai

Megtekintés
927
Meghirdetés dátuma
2018-01-12 09:01:04
Szállítási kategória
költöztetés
A költözés lehetséges időpontja
2018.09.17 - 2018-09-19
Költöztetés típusa
(. emelet ) (. emelet )
A megbízó által megcélzott fuvardíj:
1 450 EUR
Honnan:
DE Löhne, Németország
Hová:
HU Békéscsaba, Magyarország
Távolság:
Figyelem! a Google Maps alapján automatikusan kalkulált, nem minden esetben hiteles érték!
1311 km

INAKTÍV HIRDETÉS

a megbízó már megoldotta a fuvarozást

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF

Sajnos Önnek nincs hozzáférési jogosultsága, ehhez a tartalomhoz

Ehhez a tartalomhoz csak Fuvarbörze ALAP vagy PRO előfizetéssel rendelkező tagjaink férhetnek hozzá. Az alap előfizetés legalább egy 10.000 Ft összegű egyenlegfeltöltés esetén íródik jóvá, mely 360 napig lesz érvényes. További információt az ALAP és PRO előfizetésről a Fuvarbörze Általános Szerződési Feltételeiben tudhat meg.

Egyenlegfeltöltés vagy előfizetés igénylése