Költöztetés: Veresegyház, 2112 Magyarország > Longstanton, Cambridge CB24 1AW, Egyesült Királyság

Tisztelt Cég! Szeretnék árajánlatot kérni költöztetésre Magyarországról Angliába. Indulás: Veresegyház, 2112 Érkezés: Northstowe Cambridge, CB24 1AW Kartondobozok, fekete szemeteszsákok és bútorok lennének szállítva. A mennyiség 20 m3. Ezt úgy számoltuk, hogy a dobozokra és zsákokra leginkább jellemzo méretek alapján számolt ürtartalom - felülbecsülve - fel van szorozva a darabszámmal, illetve a bútorok x,y,z méretei alapján van ürtartalom számolva egyesével. Az ebédloasztalnál és a székeknél az ürtartalom el van osztva kettovel, mert az asztal szétszedheto, a székek meg egymásba rakhatóak kettesével. Ez alapján számolva a mennyiség 19 m3-re jött ki, ezért érdemes 20m3-rel számolni. A szállítás dátuma teljesen rugalmas. Sokkal fontosabb a jó ár, tehát muködik az, ha a szállítás összepárosítható egy másik szállítással, és ezért várni kell, de így kicsit olcsóbbra jön ki. Akár több részletben is lehet szállítani, ha úgy jobban jön ki. Ha bármi kérdés van még az ajánlatkéréssel kapcsolatban, kérem hívjanak vagy írjanak. Üdvözlettel, Rosental Miklós

Fuvardíj ajánlat küldése

Tegye meg fuvardíj ajánlatát, nem szükséges hozzá előfizetés. Sikeres megállapodás esetén 5% vagy 10% (előfizetés esetén 0%) sikerdíjat kér a Fuvarbörze a fuvarozó szolgáltató féltől. Amennyiben nem jön létre megállapodás nem merül fel költség. A rendszeren keresztül kötött megállapodás szerződéskötésnek minősül, melynek az ajánlatkérésben megjelölt - és az üzenetváltások során kialakult - feltételeit a Fuvarbörze segít a felek között betartatni.

Beérkezett ajánlatok 2

A hirdetõ adatai

Fuvarajánlat adatai

Megtekintés
481
Meghirdetés dátuma
2018-11-01 20:23:11
Szállítási kategória
költöztetés
A költözés lehetséges időpontja
2018.11.01 - 2019-02-28
Költöztetés típusa
(. emelet ) (. emelet )
A megbízó által megcélzott fuvardíj:
1 HUF
Honnan:
HU Veresegyház, 2112 Magyarország
Hová:
GB Longstanton, Cambridge CB24 1AW, Egyesült Királyság
Távolság:
Figyelem! a Google Maps alapján automatikusan kalkulált, nem minden esetben hiteles érték!
1866 km

INAKTÍV HIRDETÉS

a megbízó már megoldotta a fuvarozást

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF

Sajnos Önnek nincs hozzáférési jogosultsága, ehhez a tartalomhoz

Ehhez a tartalomhoz csak Fuvarbörze ALAP vagy PRO előfizetéssel rendelkező tagjaink férhetnek hozzá. Az alap előfizetés legalább egy 10.000 Ft összegű egyenlegfeltöltés esetén íródik jóvá, mely 360 napig lesz érvényes. További információt az ALAP és PRO előfizetésről a Fuvarbörze Általános Szerződési Feltételeiben tudhat meg.

Egyenlegfeltöltés vagy előfizetés igénylése