Költöztetés: Szeged, Magyarország > Gyöngyös, Magyarország

Fuvarajánlatom elsősorban azoknak kedvező, akik Budapestről Szegedre már megbízással rendelkeznek, vagy tudnak VISSZFUVART keresni, hogy vissza se menjenek üresen. Ezért max. bruttó 30 eFt-t tudok fizetni a fuvarért. Berakodás: szegedi garázsból. Kirakodás: Gyöngyös, Sár-hegy (hétvégi ház), meredek földút 1 km a 24-es főúttól. Pakoláshoz 1 fő segítség kell, mert nem könnyű bútor. Kamion nem tud felmenni, a max. egy IFA, de inkább kisteherautó kellene. Köszönöm! SZÁLLÍTANDÓ: Koloniál bútorok: 6 db (3 db 168*98*45 cm szekrény; 2 db 168*98*60 cm ruhásszekrény; ezekhez való 45-50 cm magas tetőelemek; valamint 1 db 126*60*55 cm ágyneműtartó). Fiókok, ajtók könnyítésképpen levéve. 1 db elektromos mozgássérült moped (ha fel bírjuk tenni) Egyéb feltételek: RUGALMAS vagyok a szállítás idejét illetően, de leginkább péntek reggeli indulásnak örülnék. EGYÉB FELTÉTEL: az Időkép adatai szerint érkezéskor Gyöngyössolymos / Mátrafüred térségének hómentesnek kell lennie, különben a feljutás sikere nem garantált. Erről egyeztessünk! Ponyva épségéért felelősséget nem tudok vállalni, mert előfordulhatnak útra benyúló faágak.

Fuvardíj ajánlat küldése

Tegye meg fuvardíj ajánlatát, nem szükséges hozzá előfizetés. Sikeres megállapodás esetén 5% vagy 10% (előfizetés esetén 0%) sikerdíjat kér a Fuvarbörze a fuvarozó szolgáltató féltől. Amennyiben nem jön létre megállapodás nem merül fel költség. A rendszeren keresztül kötött megállapodás szerződéskötésnek minősül, melynek az ajánlatkérésben megjelölt - és az üzenetváltások során kialakult - feltételeit a Fuvarbörze segít a felek között betartatni.

Beérkezett ajánlatok 3

A hirdetõ adatai

Fuvarajánlat adatai

Megtekintés
559
Meghirdetés dátuma
2018-11-04 22:17:48
Szállítási kategória
költöztetés
A költözés lehetséges időpontja
2018.12.06 - 2019-02-28
Költöztetés típusa
Egyéb helyről (0. emelet ) Egyéb helyre (0. emelet )
A megbízó által megcélzott fuvardíj:
25 000 HUF
Honnan:
HU Szeged, Magyarország
Hová:
HU Gyöngyös, Magyarország
Távolság:
Figyelem! a Google Maps alapján automatikusan kalkulált, nem minden esetben hiteles érték!
241 km

INAKTÍV HIRDETÉS

a megbízó már megoldotta a fuvarozást

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF

Sajnos Önnek nincs hozzáférési jogosultsága, ehhez a tartalomhoz

Ehhez a tartalomhoz csak Fuvarbörze ALAP vagy PRO előfizetéssel rendelkező tagjaink férhetnek hozzá. Az alap előfizetés legalább egy 10.000 Ft összegű egyenlegfeltöltés esetén íródik jóvá, mely 360 napig lesz érvényes. További információt az ALAP és PRO előfizetésről a Fuvarbörze Általános Szerződési Feltételeiben tudhat meg.

Egyenlegfeltöltés vagy előfizetés igénylése