Költöztetés: 1140 Bécs, Ausztria Hutteldorfer Strasse 239 > 1140 Bécs, Ausztria Mossbachergasse 12

A megcelzott fuvardij csak beirasra kerult, kernek inkabb egy korrekt ajanlatot.Amit el kellene vinni, kB 6 db szekreny, 3 nagy tukros toloajtoval es 2 sima toloajtoval. Illetve egy 3 reszes bor ulogarnitura. Mar nem emlekszunk mit lehet levinni a liften.Ezeken felul egy nagy meretu allo huto es egy mosogep. Es egy darab franciaagy, de az is valamennyire szetszedheto. A kisebb butorokat, dobozokat illetve egyeb targyakat nem kell atvinni. Mivel a lakas egymashoz kozel van, igy a koltozes e resze 1 nap alatt megoldhato. Ajanlatokat elore is koszonjuk szepen! :-)

Fuvardíj ajánlat küldése

Tegye meg fuvardíj ajánlatát, nem szükséges hozzá előfizetés!

Csak sikeres megállapodás esetén kell jutalékot fizetni (5% v. 10% ) a Fuvarbörze felé. A megállapodás, akkor jön lére, ha a megbízó elfogadta a fuvarozó által küldött ajánlatot. A felek a megállapodás létrejötte és a jutalék megfizetése után kapják meg egymás elérhetőségeit (pl. telefonszám). PRO előfizetés esetén nincs jutalékfizetési kötelezettség és ajánlatküldés után a fuvarozó azonnal hozzáfér a megbízó elérhetőségeihez, így Fuvarbörzés üzenetváltások helyett, telefonon is megbeszélhetik a részleteket még a megállapodás előtt. A rendszeren keresztül kötött megállapodás szerződéskötésnek minősül, melynek az ajánlatkérésben megjelölt - és az üzenetváltások során kialakult - feltételeit a Fuvarbörze segít a felek között betartatni.

A hirdető adatai

Fuvarajánlat adatai

Megtekintés
219
Meghirdetés dátuma
2019-08-01 10:05:23
Szállítási kategória
költöztetés
A költözés lehetséges időpontja
2019.09.20 - 2019-10-25
Költöztetés típusa
Kétszobás lakásból (3. emelet ) Lakásba (1. emelet )
Igényelt extra szolgáltatások
Rakodó munkásokra is szükség van
Bútor szétszerelés és összerakás
A megbízó által megcélzott fuvardíj:
500 HUF
Honnan:
AT 1140 Bécs, Ausztria Hutteldorfer Strasse 239
Hová:
AT 1140 Bécs, Ausztria Mossbachergasse 12
Távolság:
Figyelem! a Google Maps alapján automatikusan kalkulált, nem minden esetben hiteles érték!
0 km
Rakomány leírása
A megcelzott fuvardij csak beirasra kerult, kernek inkabb egy korrekt ajanlatot.Amit el kellene vinni, kB 6 db szekreny, 3 nagy tukros toloajtoval es 2 sima toloajtoval. Illetve egy 3 reszes bor ulogarnitura. Mar nem emlekszunk mit lehet levinni a liften.Ezeken felul egy nagy meretu allo huto es egy mosogep. Es egy darab franciaagy, de az is valamennyire szetszedheto. A kisebb butorokat, dobozokat illetve egyeb targyakat nem kell atvinni. Mivel a lakas egymashoz kozel van, igy a koltozes e resze 1 nap alatt megoldhato.\r\nAjanlatokat elore is koszonjuk szepen! :-)

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF