Fuvarozóként előfizetés nélkül is szerezhet megbízásokat

A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós, furgonos megbízások, speciális feladatok (akár ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), költöztetés. Ön a Fuvarbörze.hu-n – más fuvarbörzék főként speditőr partnereivel szemben – leginkább saját áruval rendelkező gyártók/kereskedők, céges és privát megbízók, EU-s, belföldi, import és export megbízásaira tehet ajánlatot.

Előfizetés nélkül is küldhet ajánlatokat, sőt fuvarozóként ingyenesen ki is próbálhatja a Fuvarbörze használatát.

Érdekelnek a fuvarajánlatok

Hogyan működik a Fuvarbörze?

A Fuvarbörze egy fuvarozási üzletkötő platform, egy böngészőből elérhető fuvarozási szoftver, mely nagy segítség abban, hogy a fuvarozók szabad kapacitását és a megbízók igényeit segítsen puzzle szerűen összeilleszteni. Segít útvonal, dátumok és járműigény/kapacitás alapján a feleknek könnyen és kényelmesen egymásra találni, így egyszerűen költséghatékony módon teljesülnek a fuvarozási megoldások. A Fuvarbörze algoritmusai összehozzák a fuvarozás ‘puzzle darabkáit’. Fuvarozó partnereink előfizetés nélkül, megbízóink ingyenesen is használhatják a Fuvarbörze fuvarozási üzletkötő platformját.

Megbízóink ingyenesen hozhatnak létre fuvarozási ajánlatkéréseket, fuvarozó partnereink pedig, akár előfizetés nélkül is küldhetnek díjajánlatokat az ajánlatkérésekre.

Több infó

Fuvarozót keres? Segítünk költséhatékony megoldást találni

Feltöltheti az oldalunkra fuvarozási ajánlatkérését, melyet pillanatok alatt eljutattunk a megfelelő fuvarozó/költöztető partnereink számára, akik akár perceken belül konkrét ajánlattal fogják megkeresni Önt a Fuvarbörzén keresztül. Ez a szolgáltatás nagyon hatékony és teljesen ingyenes. Amennyiben szeretné megtudni, hogy milyen fuvardíj elérésére számíthat, használja a fuvardíj kalkulátort egy előzetes kalkulációhoz, mely az elmúlt egy év megállapodásai alapján számítja ki a fuvarbörzén elérhető, várható fuvardíjat.

Ajánlatkérés létrehozása Fuvardíj kalkuláció

Fuvarbörze hírek, információk