A legrégebbi szervizpartner, a legszélesebb szolgáltatáspalettával – A Schmitz Cargobull a BestCamiont díjazta

Sokan talán még a korábbi néven, azaz Cargobull Szerviz Kft.-ként ismerik a BestCamiont, hiszen munkásságuk nagy múltra tekint vissza. Majdnem 20 éve, 1999-ben írták alá a szervizpartneri megállapodást a Schmitz Cargobullal, mint az első hivatalos Schmitz márkaszerviz Magyarországon. A befektetett munkát és az éveket, most a német vállalat is elismerte, kitüntető díjjal jutalmazta.

Egy kis visszatekintő

A 2004-ben, zöldmezős beruházásként vásárolt bicskei telephely a legújabb technikákkal működik, saját szervizcsarnokukkal egyetemben a 2005-ös ünnepélyes nyitás óta üzemel. 

A Cargobull Szerviz név 2017-ben változott BestCamionra, amelyből a Best szó a Bicske Expert Service Team szavak kezdőbetűjéből adódik, kiírva és rövidítve is sokat mondó, sőt igencsak ígéretes a fuvarozással foglalkozók számára. A névváltást ráadásul a design frissítése kísérte, melynek keretén belül új logóval, moderinzált weboldallal, folyamatosan frissülő bloggal és népszerű Facebook oldallal jelentkezett a cég. 

 Megérdemelt kitüntetés 

„A BestCamion nemcsak a legrégebbi szervizpartnerünk, hanem a leginkább szerteágazó szolgáltatást nyújtja a partnerszervizeink közül, az alkatrész-értékesítésben is élen jár” – mondta László Péter, a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. after sales menedzsere.

A BestCamion a teljes Schmitz Cargobull portfóliót képes kezelni, a szakemberek egyaránt értenek a ponyvás, hűtős, billencs pótkocsik karbantartásához, javításához. A ponyvajavítás csakúgy a szolgáltatás részét képezi, mint a hűtőfelépítmények Ferroplast anyagának javítása, ami különleges szaktudást és tapasztalatot igényel. Azon társaságok közé tartozik, amelyek Európában elsők között sajátították el a Schmitz Cargobull hűtőaggregátja, a TKM ONE szervizét, javítását. Ezzel egyetemben minden olyan szervizberendezésnek és adminisztrációs eszköznek a birtokában van, amelyek a teljeskörű szervizszolgáltatások lebonyolításához szükségesek, jól ismerik és alkalmazzák a Cargo Repair Systemet is.

A garanciális ügyintézések számában és minőségében szintén élen jár a Best Camion Kft. – ez az ügyfélvisszajelzésekből állapítható meg. Jóllehet hivatalos felmérés nem készült, de azon ügyfelekkel, akik fullszerviz szerződést kötöttek, gyakorlatilag minden esetben szorosabbá vált a kapcsolat. 

„Mi csak tettük a dolgunkat”

„Büszkék vagyunk arra, hogy Az Év Szervizpartnere címet elsőként kaptuk meg. Nagy meglepetés volt számunkra, hiszen mi csak tettük a dolgunkat, azt csináljuk közel 20 éve, amire hivatottak vagyunk. Örülünk az elismerésnek, és a jövőben is mindent megteszünk az ügyfelek érdekében, tudjuk, az üzleti életben, akárcsak a sportban, egy címet elnyerni könnyebb, mint megtartani” – köszönte meg az elismerést Möhring Emese, a BestCamion ügyvezető igazgatója.

„Úgy gondolom, magasra tettük a lécet a szolgáltatásaink bőségével, minőségével, de egyértelmű célunk, hogy ügyfeleink számára egyre jobb szolgáltatást nyújtsunk. Jelmondatunk: Mindenre van megoldásunk! Ennek jegyében cselekszünk nap, mint nap.

A szerviztevékenység az a terület, ahol nem szabad megállni, mindig jelentkeznek új feladatok, napvilágot látnak új eszközök, berendezések. A BestCamion, nemcsak a félpótkocsiszervizre koncentrál, 2 évvel ezelőtt szolgáltatásaink addig sem kis sorát vontatók javítására is kiterjesztettük. DAF service support szervizdílerek vagyunk, de diagnosztikai eszközeinknek köszönhetően (amelyeket folyamatosan fejlesztünk) minden márka javítására készen állunk, illetve alkatrész-értékesítés terén is állunk rendelkezésre. Ez persze nem jelenti azt, hogy a félpótkocsiszerviz szolgáltatásokat háttérbe kívánjuk fordítani, épp ellenkezőleg, szerintem ezek kiválóan egészíti ki egymást, azt az előnyt biztosítva az ügyfeleknek, hogy egy helyen az egész szerelvény problémái orvosolhatók.”

A BestCamion hatalmas figyelmet szentel a kollégák szaktudásának naprakészen tartásának. Éppen ezért nem ritkán fordul elő, hogy munkatársaikat Németországba küldik továbbképzésre. Többek közt ennek is köszönhető például, hogy olyan speciális, bonyolult technológiákban is több évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek, mint a Ferroplast panelek javítása.

A kitűnő szakembereknek hála a korábban öt beállós műhelyet már régen kinőtték, most pedig további bővülés a cél: a szándékok szerint szétválasztják a nyerges vontató és félpótkocsi szerviztevékenységet, valamint külön csarnokot építenek a nyerges vontatók javítására, karbantartására.

„Jelenleg a létszámunk 35, ebből 25-en vannak a szerelők. Két kollégánk a kezdetektől, 18 éve nálunk dolgozik, de minden évben ünneplünk 5-10-15 éves jubileumos munkatársakat. Igyekszünk fiatalokat megnyerni az itteni feladatokra, a régi, nagy tapasztalatokkal rendelkező kollégák képezik ki őket a szakma tudnivalóira. Szerencsére fiataljaink nagy tudásvággyal felruházottak, érdeklődnek az újdonságok iránt. Érdekesség például, hogy 2016-ban Magyarország DAF junior szerelője a BestCamion dolgozója volt!” – árulta el Möhring Emese.

A szerviz egyébként két műszakos munkarendben várja az ügyfeleit. Hétköznap reggel 6-tól este 22 óráig, illetve szombaton reggel 6 órától délután 14 óráig elérhetők Bicskén, mely idő alatt, a teljes nyitva tartás folyamán végeznek műszaki vizsgáztatást is.

Aki megosztotta ezt a hírt

Partner ID 3012
VolLKW Netguru Kft.
+36 70 3951272
info@fuvarborze.hu
Baja, Magyarország
 • Üzleti ajánlatok létrehozása

  Hirdetményeket, üzleti ajánlatokat helyezhet el Ön is a Fuvarbörzén, ezzel megcélozhatja a Fuvarbörze fuvarozási szolgáltatóit, a Fuvarbörze szakmai látogatóit. Három napos időtartamra ingyenes megjelenést biztosítunk, azonban hosszabb időtartamra is megjelenítheti hirdetményeit. Amennyiben fuvarozási ajánlatkérést szeretne megjeleníteni azt nem hirdetményként, hanem a megfelelő űrlapon keresztül lehet létrehozni. A fuvarozási ajánlatkérések létrehozása, megjelenítése korlátlan számban, korlátlan időtartamra ingyenes.

 • Változtatást vezettünk be a Fuvarbörze cégkereső oldalának listázásában. Mostantól a Fuvarbörze cégkereső találati listájában a legjobb értékeléssel rendelkező ...
 • Az Opten adatai szerint 10 152 árufuvarozással foglakozó cég működik Magyarországon, ez 902-vel kevesebb, mint két évvel ezelőtt. A céginformációs szolgáltató csütörtöki közleménye szerint 2016-ban 11 054 vállalkozás 1467 milliárd forint, tavaly pedig 10 608 vállalkozás 1369 milliárd forint árbevételt ért el. Az ágazat cégfluktuációs indexe, vagyis a törölt és alapított cégek aránya magasabb a 11-12 százalékos országos átlagnál, de egyre csökken - írták. Hozzátették, hogy egyre kevesebb a kényszertörlés, valamint a felszámolási és ...
 • A Fuvarbörze ajánlásával: üzleti úthoz, pihenőidő eltöltéséhez, nyaraláshoz próbálja ki az Airbnb-t! Magánemberek szabad lakásai és szálláshely céljára ...
 • Talált egy fuvarajánlatot és azonnal reagálna rá, de nincs előfizetése? Most azonnal bekapcsolhatja előfizetését és fizethet utólag 8 napos fizetési határidővel, sőt 20.000 Ft kedvezményt adunk, amennyiben határidőn belül teljesíti a számla kiegyenlítését. Ne is bonyolítsuk, kattintson a lenti gombra és kezdeményezzen előfizetést! Előfizetés ...
 • 2018.07.04-től fuvarozó partnereink előfizetés nélkül is küldhetnek fuvardíj ajánlatokat a megbízók ajánlatkéréseire. Amennyiben Ön fuvarozó, nincs más dolga, mint bejelentkezni a Fuvarbörze rendszerébe és máris elküldheti díj ajánlatait. Ajánlatküldést a megbízók által létrehozott fuvar ajánlatkérések adatlapján lehet kezdeményezni. Ajánlatküldés PRO előfizetés nélkül nincs átalánydíjas kötelezettség, kizárólag üzletkötés esetén szükséges sikerdíjat fizetni a Fuvarbörzének a sikerdíj összege: amennyiben ...
 • Ön költöztető? Költözni készülő megbízók várják az Ön ajánlatait a Fuvarbörzén városon belüli, belföldi és nemzetközi költöztetés kapcsán A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós megbízások, speciális feladatok (ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), de számos ajánlatkérést töltenek fel ügyfeleink költöztetés kapcsán is. Költöztetéssel kapcsolatos megbízóink között ...
 • Költöztetőt keres? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén a megfelelő költöztető megtalálására Lehet szó néhány néhány kilométeres távolságról vagy akár nemzetközi költöztetésről, rendszerünkön keresztül, több mint 10.000 belföldi és nemzetközi költöztető céget és fuvarozási szolgáltatót érhet el. A költöztető cégek általában nem csak a szállítási szolgáltatást végzik el, hanem igény esetén akár a szakszerű csomagolást, a bútorok szétszedését és emeletről való ...
 • Mi az a közvetlen ajánlatkérés? Mostantól fuvarozó partnereink céges profiloldalán keresztül a fuvarozót kereső megbízók személyes ajánlatkéréseket tudnak küldeni. A személyes ajánlatkérésekről azonnali email értesítőt küldünk a címzett fuvarozónak. Amennyiben a címzett fuvarozási szolgáltató rendelkezik előfizetéssel, abban az esetben a személyes ajánlatkéréseket más fuvarozó nem láthatja. Ezek a fuvarajánlatok nem kerülnek a publikus listában megversenyeztetésre, így a címzett fuvarozónak lehetősége van egy korrektebb fuvardíj elérésében. ...
 • Ön fuvarozó? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén alkalmi vagy állandó megbízásokat találni. A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós megbízások, speciális feladatok (ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), költöztetés. Megbízóink között megtalálhatóak speditőr cégek, áru alappal rendelkező gyártók/kereskedők, céges és privát megbízók Magyarországról és Európából egyaránt. 1. ...
még több hirdetmény

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF