A Fuvarbörze.hu adatvédelmi irányelvei (NAIH-50740/2012)

A adatkezelési tájékoztatója
a Fuvarbörze.hu felhasználói számára: NAIH-50740/2012.

A.

Az adatkezelő neve: Netguru Kft. továbbiakban: "üzemeltető

B.

Az adatkezelő címe: 6500 Baja, Téglás u. 6/A.

C.

Elérhetőség: info@fuvarborze.hu

D.

Az adatkezelés módja: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik

E.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

F.

A kezelt adatok köre:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok: e-mail cím, név, cégnév. Az adatokhoz és elérhetőségekhez a összes látogatója hozzáfér.

A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében adható/jeleníthető
meg több más információ, pl.feltöltött céglogó, szolgáltatói tevékenység ismertetése, webcím, telefonszám.

G. Az adatkezelés célja:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának és személyének azonosítása, valamint az igényelt értesítési szolgáltatások, szakmai információk, kiküldésének lehetősége.

A regisztrált felhasználó adatait abból a célból adja meg, hogy a tevékenységéről, szolgáltatásairól szóló információk és elérhetőségei a nagy nyilvánosság számára elérhetőek, megtalálhatóak legyenek az internetem. Az adatok megjelenésnek reklám-marketing célja van a felhasználó részéről.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat a fenti módtól eltérően, tömegesen harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

H.

Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó meg nem szünteti a regisztrációját.

A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok, amíg a felhasználó önkéntes tevékenysége/döntése alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok esetében, amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

A szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított 6 napig tárolja a rendszer az adatokat.

A minden publikus oldalát elmenthetik, cache-elhetik a kereső robotok, ezért a keresők tárolt változataiba is bekerülhetnek a felhasználó által megadott adatok. A keresők tárolt változatainak törlését, változtatását nem áll módunkban kérelmezni a kereső szolgáltatóktól. Ebből az következik, hogy nem tudjuk teljesíteni a felhasználók ezzel kapcsolatos kéréseit.

A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését a szolgáltatásban. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

I.

A személyes adatok törlése:

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mail formátumban küldött kérelem alapján eszközölheti. Bűncselekménnyel való érintettség gyanújának felmerülése esetén a személyes adatokat a oldalt üzemeltető Netguru Kft. megőrizheti és átadhatja a nyomozó hatóságnak.

J.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az Netguru Kft., mint üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.

K.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@fuvarborze.hu címre kell eljuttatni, amire 15 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

L.

Jogérvényesítési lehetőségek:

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, mely elérhető az 1125 Budapest, Sziágyi Erzsébet fasor 22/C. címen. További kérdését, illetve észrevételét az info@fuvarborze.hu e-mail címre várjuk.

Aki megosztotta ezt a hírt

Partner ID 3012
VolLKW Netguru Kft.
+36 70 3951272
info@fuvarborze.hu
Baja, Magyarország
  • Üzleti ajánlatok létrehozása

    Hirdetményeket, üzleti ajánlatokat helyezhet el Ön is a Fuvarbörzén, ezzel megcélozhatja a Fuvarbörze fuvarozási szolgáltatóit, a Fuvarbörze szakmai látogatóit. Három napos időtartamra ingyenes megjelenést biztosítunk, azonban hosszabb időtartamra is megjelenítheti hirdetményeit. Amennyiben fuvarozási ajánlatkérést szeretne megjeleníteni azt nem hirdetményként, hanem a megfelelő űrlapon keresztül lehet létrehozni. A fuvarozási ajánlatkérések létrehozása, megjelenítése korlátlan számban, korlátlan időtartamra ingyenes.

  • Változtatást vezettünk be a Fuvarbörze cégkereső oldalának listázásában. Mostantól a Fuvarbörze cégkereső találati listájában a legjobb értékeléssel rendelkező ...
  • Az Opten adatai szerint 10 152 árufuvarozással foglakozó cég működik Magyarországon, ez 902-vel kevesebb, mint két évvel ezelőtt. A céginformációs szolgáltató csütörtöki közleménye szerint 2016-ban 11 054 vállalkozás 1467 milliárd forint, tavaly pedig 10 608 vállalkozás 1369 milliárd forint árbevételt ért el. Az ágazat cégfluktuációs indexe, vagyis a törölt és alapított cégek aránya magasabb a 11-12 százalékos országos átlagnál, de egyre csökken - írták. Hozzátették, hogy egyre kevesebb a kényszertörlés, valamint a felszámolási és ...
  • A Fuvarbörze ajánlásával: üzleti úthoz, pihenőidő eltöltéséhez, nyaraláshoz próbálja ki az Airbnb-t! Magánemberek szabad lakásai és szálláshely céljára ...
  • Talált egy fuvarajánlatot és azonnal reagálna rá, de nincs előfizetése? Most azonnal bekapcsolhatja előfizetését és fizethet utólag 8 napos fizetési határidővel, sőt 20.000 Ft kedvezményt adunk, amennyiben határidőn belül teljesíti a számla kiegyenlítését. Ne is bonyolítsuk, kattintson a lenti gombra és kezdeményezzen előfizetést! Előfizetés ...
  • Fuvarozó partnereink előfizetés nélkül is küldhetnek fuvardíj ajánlatokat a megbízók ajánlatkéréseire. Amennyiben Ön fuvarozó, nincs más dolga, mint bejelentkezni a Fuvarbörze rendszerébe és máris elküldheti díj ajánlatait. Ajánlatküldést a megbízók által létrehozott fuvar ajánlatkérések adatlapján lehet kezdeményezni. Csak sikeres megállapodás esetén kell jutalékot fizetni (5% v. 10%) a Fuvarbörze felé. A megállapodás, akkor jön lére, ha a megbízó elfogadta a fuvarozó által küldött ajánlatot. A felek a megállapodás létrejötte ...
  • Ön költöztető? Költözni készülő megbízók várják az Ön ajánlatait a Fuvarbörzén városon belüli, belföldi és nemzetközi költöztetés kapcsán A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós megbízások, speciális feladatok (ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), de számos ajánlatkérést töltenek fel ügyfeleink költöztetés kapcsán is. Költöztetéssel kapcsolatos megbízóink között ...
  • Költöztetőt keres? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén a megfelelő költöztető megtalálására Lehet szó néhány néhány kilométeres távolságról vagy akár nemzetközi költöztetésről, rendszerünkön keresztül, több mint 10.000 belföldi és nemzetközi költöztető céget és fuvarozási szolgáltatót érhet el. A költöztető cégek általában nem csak a szállítási szolgáltatást végzik el, hanem igény esetén akár a szakszerű csomagolást, a bútorok szétszedését és emeletről való ...
  • Mi az a közvetlen ajánlatkérés? Mostantól fuvarozó partnereink céges profiloldalán keresztül a fuvarozót kereső megbízók személyes ajánlatkéréseket tudnak küldeni. A személyes ajánlatkérésekről azonnali email értesítőt küldünk a címzett fuvarozónak. Amennyiben a címzett fuvarozási szolgáltató rendelkezik előfizetéssel, abban az esetben a személyes ajánlatkéréseket más fuvarozó nem láthatja. Ezek a fuvarajánlatok nem kerülnek a publikus listában megversenyeztetésre, így a címzett fuvarozónak lehetősége van egy korrektebb fuvardíj elérésében. ...
  • Ön fuvarozó? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén alkalmi vagy állandó megbízásokat találni. A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós megbízások, speciális feladatok (ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), költöztetés. Megbízóink között megtalálhatóak speditőr cégek, áru alappal rendelkező gyártók/kereskedők, céges és privát megbízók Magyarországról és Európából egyaránt. 1. ...
még több hirdetmény

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF