Fuvarbörze.hu

  • 2007 óta megbízható platform
  • 4.6 ügyfél elégedettség osztályzat
  • 37.536 felhasználó
  • 1047 aktív feliratkozás fuvarértesítőkre
  • 10 ezernél több látogató havonta
  • 306 álláskereső sofőr
  • 193.560 km fuvar útvonal az elműlt 30 napban
  • 2.544.020 km fuvar útvonal az elműlt 1 évben

Megbízók ingyenesen, korlátlan számban helyezhetnek el ajánlatkéréseket.

Fuvardíj kalkuláció Áruszállítás (raklap, dobozok stb.) Tárgyak, eszközök szállítása Autószállítás Költöztetés Csomagküldés háztól-házig

Hatékonyság vagy kényelem? Nem kell kompromisszumot kötni!

Optimális megoldásnak tűnik, amikor egy fuvarra olyan fuvarozó jelentkezik, akinek a közelben van/lesz szabad járműve? Határozottan IGEN! Ebben segíthet mindkét félnek a Fuvarbörze. Legyen Ön is a parnerünk! Regisztráljon most fuvarozóként/fuvarszervezőként! Vagy töltse fel fuvar megbízásait ingyenesen!

Új a Fuvarbörzén! Rendszeres üresjárati útvonalak, raktérkapacitás meghirdetése (ingyenes)

Járművei napi-, heti- vagy havi rendszerességel szállítanak egy adott útvonalon? Tegye gazdaságossá és versenyképessé szolgáltatásait! Töltse ki az alábbbi űrlapot, hozzon létre egy üresjárati kapacitás hirdetményt, mert a Fuvarbörze segíthet Önnek rendszeres megbízást találni az raktérkapacitásra is.
Raktérkapacitás meghirdetése Raktérkapacitás hirdetmények

A Fuvarbörzén több, mint 300 sofőr várja a munkáltatók állásajánlatát

Munkáltatók állásajánlatokat hozhatnak létre ingyenesen a Fuvarbörzén valamint ajánlatokat juttathatnakl el a Sofőr adatbázisban szereplő több, mint 300 gépkocsivezető email címére. Gépkocsivezetők létre hozhatják Sofőr profiljukat a Fuvarbörzén egy magasabb fizetés vagy jobb munkakörülmények elérése céljából.

Sofőr adatbázis Állásajánlatok

A 16 éve működő Fuvarbörzén megbízható fuvarozókat talál

A legjobb értékeléssel rendelkező fuvarozó, szállítmányozó cégek találhatók a lista elején. Felveheti a kapcsolatot a listában megjelenő szállíttmányozó vállalkozásokkal vagy idő megtakarítás céljából ingyenesen elhelyezheti ajánlatkéréseit a Fuvarbörzén, így kényelmesen és gyorsan begyűjtheti szállítmányozó partnereink ajánlatait. Amennyiben vállalkozásának még nincs regisztrációja a Fuvarbörzén, most ingyenesen regisztrálhat..

Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

HELP KOMPLEX TRANS KFT.

2220 Vecsés, Széchenyi út 60.
A Help Komplex Trans Kft. Belföldi árufuvarozással, fuvarszervezéssel, gépi földmunkával és raktározással foglalkozik. Tevékenységi körünk az évek során kibõvült a fuvarozás számos szakágára, ezek közül néhány: - közúti teherszállítás - épületbontás, földmunka(föld kitermelése, elszállítása) - rakománykezelés - tárolás, raktározás Szállító eszközök: -1 tonnás VW Transporter, platós, ponyvás kisteherautó -3,5 tonnás Mercedes 814 típusú,
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Mile Sándor e.v

5300 Karcag Baross u 5
1989-ben kezdtem a fuvarozást azóta folyamatosan végzem a szolgáltatást.24 t nyerges ponyvás kamionnal és 3,5 t dobozos,emelõhátfalas kisteherautóval.
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Lovász Norbert

1171 zrinyi 21
Egyéni vállalkozoként vállalok belföldi iletve nemzetközi fuvarokat. Négy 7,5 t dobozos emelöhátfalassal és egy 3,5 t dobozossal.
Több, mint 15 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Csicsics Georg

Gyõr
emelõhátfalas MAN kamionokkal rendelkezõ cég pótkocsikkal 24 t -ig +3 db 7,5 t AVIA +1 db 3,5 t Mercedes Rövid határidõvel dolgozó flexibilis fuvarozás
Több, mint 14 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Schön Schnell Kft.

Mezõberény, Oltványkert utca 45
Teherfuvarozás, költöztetés 26m3-es zárt dobozos, emelõhátfalas 3,5t össztömegû gépkocsival, Uniós engedéllyel. Valamint 8+1 személyes légkondicionált minibusz kölcsönzés.
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Török Zsolt e.v.

6725 Szeged,Rákóczi u.18.
Jelenleg egy 3,5t össztömegû Mercedes Sprinterrel,egy 12t össztömegû DAF emelõhátfalas és egy 3,5t össztömegû Ford Transit platós-ponyvás autóval teljesítünk megbízásokat javarészt belföldön.Nemzetközibe csak körfuvart vállalunk a furgonnal.Költöztetést és lomtalanítást is vállalunk.Az autók dohányfüstmentesek és árubiztosítással rendelkeznek.
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Dudás Ágnes

Debrecen
Belföldi fuvarozást,áruterítést vállalunk 1db 3.5 tonna teherbírású ponyvás-emelõhátfalas és 3 db dobozos-hûtõs-emelõhátfalas 1,5 és 3,5 tonna teherbírású teherautókkal.
Több, mint 14 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

megatrailers kft

mályi fö ut 30
vallalunk autokat , es 3,5 t ig emelohatfalas autoval barmit barhova a legrövidebb idö alatt .
Több, mint 11 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Pataki 2001 Bt

Budapest
Pataki 2001 Bt vállalkozás Több, mint 11 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, Költöztetés, bútorszállítás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Budapest, telefonszám: 20-661-0092, e-mail cím: pataki.z@freemail.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Fuvarozás, szállítás 3,5 t-s emelõhátfalas autóval . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/11368
Több, mint 7 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Zantex Team Kft

Halásztelek, 2314 Magyarország
Cégünk 2020-ban kezdte meg a szállítási tevékenységét, jelenleg 2 db 3,5 t 5 raklapos furgon, 1 db 3,5 t 8 raklapos 750 kg teherbírású emelőhátfalas és egy 1 raklapos 500 kg teherbírású hűtős autóval rendelkezünk. Valamint 2 db  4-5 raklapos alvállalkozói autót tudunk mozgatni belföldön. Szükség esetén tudok segíteni 7,5-12 t autókkal is. 
Több, mint 4 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Autógut Kft.

Dunakeszi, Székesdűlő sor 135, 2120 Magyarország
Cégünk 7,5 t , 12t össztömegű emelőhátfalas, valamint egy darab 3,5 t össztömegű hűtővelt szerelt gépjárművel végez áruszállítást.Jelenleg csak belföldi viszonylatban végzünk szállítást.
Több, mint 2 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

T2You Group Kft

Vecsés, Magyarország
Cégünk kisteherautók bérbeadásával foglalkozik, illetve egyszerűbb szállítási feladatokat is vállal. Emelőhátfalas 3,5t s kisteherautókkal vagy mikrobuszokkal vállalunk szállítási munkákat. 
Több, mint 1 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Cezar-Trans

Szeged, 6723 Magyarország
Sziasztok  Országos lefedettséggel foglalkozunk költoztetéssel, lomtalanítással, teherszállítással , nehéz tárgy mozgatással, szereléssel és még sorolhatnám. (Érdeklődjön telefonon)???? Emelőhatfalas (750kg) Iveco teherautóval tapasztalat csapattal odafigyeléssel és türelemmel dolgozunk!????Természetesen nem egy rozsdás autóval
Több, mint 1 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Bedi Patrik E.V.

Biatorbágy, Áfonya utca 8, 2051 Magyarország
Bedi Patrik E.V. vállalkozás Több, mint 1 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Gépkocsivezető vagyok (álláskeresés), Árufuvarozás, szállítmányozás, Költöztetés, bútorszállítás, Logisztikai szolgáltatás, Nem üzleti szállítás saját járművel, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Biatorbágy, Áfonya Utca 8, 2051 Magyarország, telefonszám: 06303494980, e-mail cím: pat.bedi.pat@gmail.com. A bemutatkozásuk így hangzik: Szállítás emelőhátfalas 3,5t dobozos teherautóval . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/40173
Több, mint 1 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Okos fuvar

1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. földszint 2.
Okos Fuvar vállalkozás Több mint fél éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Gépkocsivezető vagyok (álláskeresés), Árufuvarozás, szállítmányozás, Spedíció, fuvarszervezés, Költöztetés, bútorszállítás, Logisztikai szolgáltatás, Nem üzleti szállítás saját járművel, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: 1111 Budapest, Lágymányosi Utca 12. Földszint 2., telefonszám: +36205250966, e-mail cím: okos.trans@gmail.com. A bemutatkozásuk így hangzik: Szállítás, költöztetés, fuvarozás 3,5t ponyvás, emelőhátfalas teherautókkal . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/40761
Több, mint 1 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Royal Element Kft

Gárdony, Dinnyés, Alkotmány utca 16, 2485 Magyarország
Több, mint 1 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Canter Trans Hungary Kft

Szigetszentmiklós, 2310 Magyarország
Több mint fél éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Ignite Logistics

Tök, 2073 Magyarország
Több mint fél éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Béki Transport

Besnyő, Magyarország
Béki Transport vállalkozás Néhány hónapja csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Besnyő, Magyarország, telefonszám: 303932283, e-mail cím: bekitransport65@gmail.com. A bemutatkozásuk így hangzik: Belföldi árufuvarozás 3,5t furgonnal és 7,5t emelőhátfalas ponyvás teherautóval . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/42425
Néhány hónapja csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Regio Játék Kft

2045 Törökbálint, Torbágy utca 4
Összes találat: 20 találat
1
1

Fuvarbörze.hu a fuvarozás tőzsdéje

#fuvardíj #kalkulátor #szállítmányozás #fuvarozás #fuvarszervezés #áruszállítás #költöztetés #gépszállítás #járműszállítás #autószállítás #csomagküldés #belföldi #nemzetközi #export #import #fuvarajánlatok

Ez a weboldal oldal sütiket (cookie-kat) használ!

A kényelmes felhasználói szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

Fuvarbörze 0-24 Chat

Üdvözlöm! Miben segíthetek?