Fuvarbörze.hu

  • 2007 óta megbízható platform
  • 4.6 ügyfél elégedettség osztályzat
  • 38.560 felhasználó
  • 1156 aktív feliratkozás fuvarértesítőkre
  • 12 ezernél több látogató havonta
  • 345 álláskereső sofőr
  • 299.533 km fuvar útvonal az elműlt 30 napban
  • 3.364.080 km fuvar útvonal az elműlt 1 évben

Megbízók ingyenesen, korlátlan számban helyezhetnek el ajánlatkéréseket.

Fuvardíj kalkuláció Áruszállítás (raklap, dobozok stb.) Tárgyak, eszközök szállítása Autószállítás Költöztetés Csomagküldés háztól-házig

Hatékonyság vagy kényelem? Nem kell kompromisszumot kötni!

Optimális megoldásnak tűnik, amikor egy fuvarra olyan fuvarozó jelentkezik, akinek a közelben van/lesz szabad járműve? Határozottan IGEN! Ebben segíthet mindkét félnek a Fuvarbörze. Legyen Ön is a parnerünk! Regisztráljon most fuvarozóként/fuvarszervezőként! Vagy töltse fel fuvar megbízásait ingyenesen!

Új a Fuvarbörzén! Rendszeres üresjárati útvonalak, raktérkapacitás meghirdetése (ingyenes)

Járművei napi-, heti- vagy havi rendszerességel szállítanak egy adott útvonalon? Tegye gazdaságossá és versenyképessé szolgáltatásait! Töltse ki az alábbbi űrlapot, hozzon létre egy üresjárati kapacitás hirdetményt, mert a Fuvarbörze segíthet Önnek rendszeres megbízást találni az raktérkapacitásra is.
Raktérkapacitás meghirdetése Raktérkapacitás hirdetmények

A Fuvarbörzén több, mint 300 sofőr várja a munkáltatók állásajánlatát

Munkáltatók állásajánlatokat hozhatnak létre ingyenesen a Fuvarbörzén valamint ajánlatokat juttathatnakl el a Sofőr adatbázisban szereplő több, mint 300 gépkocsivezető email címére. Gépkocsivezetők létre hozhatják Sofőr profiljukat a Fuvarbörzén egy magasabb fizetés vagy jobb munkakörülmények elérése céljából.

Sofőr adatbázis Állásajánlatok

A 16 éve működő Fuvarbörzén megbízható fuvarozókat talál

A legjobb értékeléssel rendelkező fuvarozó, szállítmányozó cégek találhatók a lista elején. Felveheti a kapcsolatot a listában megjelenő szállíttmányozó vállalkozásokkal vagy idő megtakarítás céljából ingyenesen elhelyezheti ajánlatkéréseit a Fuvarbörzén, így kényelmesen és gyorsan begyűjtheti szállítmányozó partnereink ajánlatait. Amennyiben vállalkozásának még nincs regisztrációja a Fuvarbörzén, most ingyenesen regisztrálhat..

Több, mint 4 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: 5 kiváló

Lőkös Tamás E.V.

Nemesvámos, 8248 Magyarország
Tisztelt Ügyfelünk,Árufuvarozást, és szállítmányozást vállalok Veszprém megyében és vonzás körében.A teherautónk önrakodó, billencses.Három oldalra történő billentés. A daru 7 méteren 1170 kg-os teherbírással rendelkezik.Tovabbi információ a megadott  e-mail címen, vagy telefonon.Keressen minket Facebook-on.
Több, mint 17 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

grggfrg

grgrggrgg
Grggfrg vállalkozás Több, mint 16 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Grgrggrgg, telefonszám: 46463256626, e-mail cím: levi83@externet.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Szállítmányozást válalunk,az órszág egész terület . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/118
Több, mint 17 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Fodor Tamás

1214 Budapest
Fodor Tamás vállalkozás Több, mint 16 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: 1214 Budapest, telefonszám: 703344278, e-mail cím: zsusza601005@citromail.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Egyéni vállalkozóként szállítmányozást vállalok . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/382
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

staabservice kft

9095 Táp, Gyõri út 18.
Cégünk 13 éve folytat szállítmányozást
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

PELSO TRANS

8621 Zamárdi
3 db klasszikus 40 tonnás pótos szerelvénnyel Nemzetközi és belföldi szállitmányozást vállalunk.
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Print-Kódex BT

Orosháza Rákóczi ut 16
Válalunk nemzetközi szállítmányozást 24-tonnás megás(Extra Magas)szerelvényeinkel!
Több, mint 16 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Savanya László

Tompa
1db 7.5T uj teherautóval rendelkezünk árú biztositásunk 100000USd,plató méretünk 6.60x2.5x2.5 hasznos teherbirása az autónak 3.2T egész európán belüli szállitmányozást válalunk pontos preciz munkavégzésel!
Több, mint 15 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Varga István Zsolt

Kiskunfélegyháza Dr. Holló Lajos u. 87
Nemrég kezdtem el a szállítmányozást, egyéni vállakozóként. A lehetõ legkedvezõbb árakon kínálom az autóimat. Bárhova , bármikor, gyoran , megbízhatóan, pontosan szállítok Fiat Ducato Maxi tipusú tehergépkocsimmal. Szeretném bõvíteni majd a vállalkozást, de ehhez még idõ kell.
Több, mint 15 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Bull Business kft

6230 Soltvadkert, Szent I. 53
Több billencses kamionnal szállítmányozást vállalunk akár autópálya, híd, út építésénél is.
Több, mint 14 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Master Expeditii si Transportur Internationale Srl

Bihor Oradea Borsului nr 11
Master Expeditii Si Transportur Internationale Srl vállalkozás Több, mint 14 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Bihor Oradea Borsului Nr 11, telefonszám: +40727606153, e-mail cím: csaba@master-transport.ro. A bemutatkozásuk így hangzik: Szállitmányozást válalunk egész Europában! . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/2793
Több, mint 13 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Caterman Kft

Sály József Attila u. 13.
Megbízható fuvarozó cég belföldi szállítmányozást vállal folyamatos és alkalmi tekintetben egyaránt. 24 t-ás kamionnal, 13.6-as függönyponyvás 2.8-as belmagasságú, illetve nyitott, igény szerint rakoncás pótkocsival. Tapasztalt, precíz sofõrrel!!!
Több, mint 13 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

KertDoktor Kft

6900 Makó, Rudnay 1/a fszt3
Cégünk jelenleg 1 db ponyvás teherautóval végez belföldi és nemzetközi szállítmányozást, maximum 2 t-ig.
Több, mint 13 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

tûzsõtrans kft

mosonmagyarovar batok b 11
2000 ota végzûnk belföldi-nemzetközi szállitmányozást. jelenleg 1db euro5 daf nyerges vontato krone rolos potkocsval 50000 e cmr biztositásal nemzetközi tapasztalat.
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

G+E+K KFT.

8419 Csesznek, Sarok köz 9.
2 db 3,5 t össztömegû furgonnal vállalunk bel-és külföldi szállitmányozást. Megbizható, pontos munkavégzés.Átmeneti raktározás megoldható.
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Várkonyi Zoltán

Hajdúnánás Toldi u.10
Várkonyi Zoltán vállalkozás Több, mint 12 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Hajdúnánás Toldi U.10, telefonszám: +36203589790, e-mail cím: varkonyz@citromail.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Olaszorszgból Szállítmányozást Keres . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/4413
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

BARIZS KERT KFT

2364 Ócsa, Kiss János utca 1/H
Cégünk 1tonnától 18 tonnáig vállal bel és külföldi szállítmányozást, raklapos és ömlesztett árúk egyaránt! Valamint vállalunk daruzást, darus szállítást, és gépi földmunkavégzést, ill. személyszállítást 9fõig!
Több, mint 12 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Rapido Trans

21 Bunting Road Corby Northamts
3.5t furgonnal vallalunk szallitmanyozast Angliaban es az osszes europai orszagba. 2010-ben inditottuk a vallalkozast Angliaban, egyeni vallalkozokent.
Több, mint 11 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

SpeedMax Logistics Kft.

2316 Tököl, József Attila utca 56-65, Magyarország
SpeedMax Logistics Kft. vállalkozás Több, mint 11 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, Költöztetés, bútorszállítás, Logisztikai szolgáltatás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: 2316 Tököl, József Attila Utca 56-65, Magyarország, telefonszám: 0630/632-6113, e-mail cím: kutasi.csaba@freemail.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Nemzetközi és belföldi szállítmányozást vállalunk. . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/11774
Több, mint 10 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Erizo-Trans

Gyula
Erizo-Trans vállalkozás Több, mint 10 éve csatlakozott a Fuvarbörze.hu fuvarozási üzletkötő platformhoz. A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ. Árufuvarozás, szállítmányozás, Költöztetés, bútorszállítás, szolgáltatások elvégzésében van tapasztalatuk. Elérhetőség: Gyula, telefonszám: +36704182330, e-mail cím: erizotrans@c2.hu. A bemutatkozásuk így hangzik: Közúti szállítmányozást vállalunk. . A vállalkozás a következő hivatkozás alatt érhető el a Fuvarbörzén: https://fuvarborze.hu/fuvarozó/13555
Több, mint 10 éve csatlakozott | A partner megbízhatósági osztályzata: nincs negatív információ

Fritax-logistic Kft

2724 Újlengyel Petõfi S. u. 48
Cégünknek a kelet európai hûtõs áru szállítás a fõ profilja . Magas szakértelemmel a gyógyszer, élelmiszer szállítás terén. Nagy értékû cmr biztosítással rendelkezünk. Vállalunk belföldi szállítmányozást is, élelmiszer terítést, valamint száraz áru fuvarozást.
Összes találat: 29 találat
2

Fuvarbörze.hu a fuvarozás tőzsdéje

#fuvardíj #kalkulátor #szállítmányozás #fuvarozás #fuvarszervezés #áruszállítás #költöztetés #gépszállítás #járműszállítás #autószállítás #csomagküldés #belföldi #nemzetközi #export #import #fuvarajánlatok

Ez a weboldal oldal sütiket (cookie-kat) használ!

A kényelmes felhasználói szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

Fuvarbörze 0-24 Chat

Üdvözlöm! Miben segíthetek?