URT Oil Trade Kft. (1143, Budapest, Stefánia út 101-103) | G-energy motorolajat értékesítõ cég.

Az URT Oil Trade Kft. 2013-ban kezdte meg tevékenységét a kenõanyagpiacon a G-Energy márkajelzéssel ellátott kenõolaj termékekkel az ötödik legnagyobb orosz olajipari cég,

A partner 0 pozitív és 0 negatív értékeléssel rendelkezik.
Több mint 4 éve csatlakozott 3100 megtekintés

URT Oil Trade Kft. (1143, Budapest, Stefánia út 101-103) | G-energy motorolajat értékesítõ cég.

Az URT Oil Trade Kft. 2013-ban kezdte meg tevékenységét a kenõanyagpiacon a G-Energy márkajelzéssel ellátott kenõolaj termékekkel az ötödik legnagyobb orosz olajipari cég,

A partner kapcsolati adatainak megjelenítéséhez be kell jelentkezni

G-energy motorolajat értékesítõ cég.

Az URT Oil Trade Kft. 2013-ban kezdte meg tevékenységét a kenõanyagpiacon a G-Energy márkajelzéssel ellátott kenõolaj termékekkel az ötödik legnagyobb orosz olajipari cég, a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD szakmai és gazdasági támogatásával.
Az URT Oil Trade Kft. fõ tulajdonosa a vasúti fuvarozási piacon, Magyarországon nagy múlttal és komoly szakmai tapasztalattal rendelkezõ Ukrailtrans Trade and Logistic Kft.
A cég fõtevékenysége a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD Bariban (Olaszország) európai piacra készült G-Energy kenõolaj termékcsalád képviselete Magyarországon. A G-Energy termékek kizárólagos forgalmazójaként elsõdleges célja a G-Energy kenõolaj rendszerek magyar piacra történõ bevezetése. A magyar kenõolajpiacon meglévõ széles termékpaletta mellett az általunk forgalmazott G-Energy kenõanyagok kiváló minõsége és a GAZPROMNEFT LUBRICANTS LTD szakmai és gazdasági támogatása nyújt garanciát a kitûzött cél sikeres eléréséhez.
A G-Family termékek a legújabb technológiával, laboratóriumi körülmények között, Európa egyik legmodernebb üzemében elõállított korszerû minõségi kenõanyagok. A G-Family olajok minõségét garantálja, hogy csakis a legjobb, Yubase, Nexbase és Exxon bázisolajok felhasználnálásával készülnek. Az összes termék az illetékes nyugati kutatástechnológiai fejlesztõ központok (Lubrizol, Infineum, Afton Chemical, Chevron Oronite) legutóbbi fejlesztései munkáknak köszönhetõ a G-Family termékek egyedi minõsége.
A G-Energy termékek jelentõs versenyelõnye az úgynevezett ACF-Adaptive Components Formula (adaptív formula). A motorolajok adaptivitása azt a képességüket jelenti, melynek köszönhetõen a motor üzzemódjának függvényében képesek megnövelni a szükséges teljesítményt érintõ tulajdonságaikat.
Az ACF-Adaptive Components Formula olyan speciálisan összeválogatott kenõanyagok összességét jelöli, melyek biztosítják az adaptivitási funkciót.
Az adaptív formula mûködése:
• a motor üzemmódjai a jármû mûködésének feltételein alapulnak
• a különbözõ üzemmódok különbözõ hõmérsékleten mûködnek és más-más pontokat, alkatrészeket illetve egységeket terhelnek
• a G-Energy olajok a megfelelõ adalékanyagok rövid idõn belül történõ aktiválása útján valamennyi mûködési feltételhez képesek alkalmazkodni

A G-Energy kenõanyag rendszer lefedi a gépjármûipar teljes palettáját, mind minõségben, mint választékban, a vezetõ gépjármû gyártók elvárásainak megfelelõen.

TERMÉKEINK
A G-Family motorolajokat a korszerû európai, amerikai és japán gyártmányú gépjármûvek motorjainak kenésére használják.

G-ENERGY : motorolajok személygépjármûvekhez
G-BOX :manuális és automata váltóolaj
G-PROFI : motorolajok haszongépjármûvekhez
G-TRUCK : hajtómûolajok haszongépjármûvekhez
G-MOTION : olajok segédmotorokhoz, robogókhoz
G-WAVE : olajok csónakmotorokhoz
G-SPECIAL: olajok mezõgazdasági gépekhez
G-GARDEN : olajok kerti kisgépekhez

A termékeinkkel kapcsolatos bõvebb információ:
tel.sz +3670 388883.:, e-mail cím, info@g-energy.hu

Tevékenység

  • Fuvaroztató cég

Rendelkezésre álló jármûveink

  • 12t össztömegű emelőhátfalas teherautó (kb. 5 tonna raksúly, 55 m3 raktér)
  • 12t össztömegű teherautó (kb. 5 tonna raksúly, 55 m3 raktér)

A partner értékelése: URT Oil Trade Kft.

Beérkezett értékelések

Még nem érkezett értékelés

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF