F-Trans Kft (Kistarcsa, Nagytarcsai ut 4.) | Hulladékszállítással foglalkozunk, valamint ömlesztett árukkal is.

Cégünk családi vállalkozásként 1993 óta mûködik. Gépszállítással és túlméretes szállításokkal foglalkoztunk. Bérelt telephelyen apró fejlesztésekkel a szóródó

Költöztetésre vagy árufuvarozásra keresi a megfelelő szolgáltatót?

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, így néhány órán belül több fuvarozási szolgáltató fuvardíj ajánlatából választhatja ki a megfelelőt. Kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb megoldás, mint fuvarozó cégeket keresgélni és egyenként kérni ajánlatokat. Megbízók számára ez a szolgáltatás teljesen ingyenes!

Fuvarlehetőségek fuvarozóknak Ajánlatkérő űrlap

Több mint 3 éve csatlakozott 1903 megtekintés
A partner 0 pozitív és 0 negatív értékeléssel rendelkezik.

Kapcsolatfelvételi adatok

Partner ID 17720
F-Trans Kft Leskó Attila
0636302008110
attila.lesko@f-trans.hu
Kistarcsa, Nagytarcsai ut 4.
www.f-trans.hu

Hulladékszállítással foglalkozunk, valamint ömlesztett árukkal is.

Cégünk családi vállalkozásként 1993 óta mûködik. Gépszállítással és túlméretes szállításokkal foglalkoztunk. Bérelt telephelyen apró fejlesztésekkel a szóródó tömegáruk szállítása irányába fejlesztettünk. Jármûparkunkkal és jól képzett szakembergárdánkkal igyekeztünk kiszolgálni a mindenkori útépítési piac kivitelezõit. Tevékenységünk és így árbevételünk is azáltal fejlõdött, hogy az építési projekteket komplett (legjobb és legolcsóbb anyaggal történõ) ellátásával szolgáltuk ki. 2003-ban saját tulajdonú telephelyünkre költöztünk. A mindenkori igényekhez igazodva jármûparkunk állandóan változik, a 2004-2006-os évek kívánták a legnagyobb belföldi kapacitást. Akkor 42 fõs létszámmal, 22 db-os saját és 60-80 db-os alvállalkozói flottával dolgoztunk.

2006-ban nemzetközi fuvarozói üzletágat nyitottunk, és jelen pillanatban is azon dolgozunk, hogy ezen tevékenységünket tökéletesítsük. Jármûflottánkkal a nemzetközi árufuvarozói szegmens egy olyan területét képviseljük, mellyel a kicsi fajsúlyú, szóródó tömegárúk szállítását végezzük. Jármûveink a legmodernebb technológiát képviselik, mozgópadlós és „nagyköbös” billencs kategóriában. Célzott megrendelõi bázisunk az erõmûvi másodlagos tüzelõanyagokkal, ömlesztett hulladékokkal kereskedõ vállalkozások. Tevékenységünkkel a környezettudatos gazdálkodás elõmozdítói vagyunk, hiszen hatékony, szabályozott, ellenõrizhetõ formában és technológiával juttatjuk termelõktõl, begyûjtõktõl, a feldolgozást, újrahasznosítást végzõ vállalkozásokhoz. A tevékenység végzéséhez felkészültünk a szükséges engedélyekkel, szakembereinket erre a feladatra képeztük.

Saját jármûparkunk mellett jelentõs számú alvállalkozót foglalkoztatunk, mellyel megvalósul azon állapot, hogy nagyobb volumenû szállítási feladatokat is vállalni tudunk. Jellemzõen tevékenységünk az anyagmozgatási feladatokon túl kiegészül az igény szerinti szóródó tömegáru beszerzésével, anyagnyerõhelyek felkutatásával.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk indulása óta azonos cégvezetéssel, azonos tulajdonosi szerkezettel és a megbízóink minõségi kiszolgálásának hitével mûködik.

Tevékenység

  • Fuvaroztató cég
  • Fuvarozó cég
  • Szállítmányozó, fuvarszervezö cég

Rendelkezésre álló jármûveink

  • kamion (kb. 24 t raksúly)
  • billencs
  • önrakodó, darus teherautó

A partner értékelése: F-Trans Kft

Beérkezett értékelések

Még nem érkezett értékelés

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF