FRIGOMEX SRL (Nagyvárad, Románia) | hőmérséklet-szabályozott áruk szállítása

A Frigomex tevékenységének már első 10 évében reális és garantált opciót jelentett a hőmérséklet-szabályozott

Költöztetésre vagy árufuvarozásra keresi a megfelelő szolgáltatót?

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, így néhány órán belül több fuvarozási szolgáltató fuvardíj ajánlatából választhatja ki a megfelelőt. Kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb megoldás, mint fuvarozó cégeket keresgélni és egyenként kérni ajánlatokat. Megbízók számára ez a szolgáltatás teljesen ingyenes!

Fuvarlehetőségek fuvarozóknak Ajánlatkérő űrlap

Több mint 1 éve csatlakozott 172 megtekintés
A partner 0 pozitív és 0 negatív értékeléssel rendelkezik.

Kapcsolatfelvételi adatok

Partner ID 24745
FRIGOMEX SRL Frigomex srl
0040771513843
spedition@frigomex.ro
Nagyvárad, Románia

hőmérséklet-szabályozott áruk szállítása

A Frigomex tevékenységének már első 10 évében reális és garantált opciót jelentett a hőmérséklet-szabályozott áruk szállítása terén.


Személyzetünk tapasztalatának, felszereltségünknek, illetve a Frigomex világszerte ismert partnereinek köszönhetően büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink társaságunkat ajánlják a hőmérsékleti és a higiéniai feltételeket megkövetelő áruk, mint például: friss zöldségek és gyümölcsök, tejtermékek, fagyasztott termékek, gyógyszerek, stb. szállítása esetén.


2013-tól kezdődően megújítottuk és bővítettük flottánkat, jelenleg pedig a legkorszerűbb teherautókkal és pótkocsikkal rendelkezünk, amelyeket a Volvo-tól, Mercedes-től vagy a Schmitz-től szereztünk be.


Flottánk 100%-osan GPS megfigyelés alatt áll, ennek köszönhetően partnereinknek azonnali információkkal szolgálhatunk a szállított áru állapotáról.


A pontosságot és precizitást munkatársaink biztosítják, akik a Frigomex teherautó-flottát alkotják. Az egyes csapatokat 2-2 szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező sofőr alkotja.


Természetesen a szállítás ideje alatt az árut standard CMR biztosítás fedezi 200.000 euró értékben, mely érték az ügyfél kifejezett kérésére akár nőhet is.


Rendes útvonalunk Belgium-Hollandia-Németország-Franciaország oda-vissza, de természetesen ügyfeleink kérésére Európa más területén is biztosítjuk szolgáltatásainkat.

Tevékenység

  • Fuvarozó cég

A partner értékelése: FRIGOMEX SRL

Beérkezett értékelések

Még nem érkezett értékelés

2007-2019 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF