Barion Pixel

Keressen pénzt a Fuvarbörzén! 5.000 Ft értékű egyenleg jóváírás minden üzletkötés után

Hozzon létre még több ajánlatkérést, szerezzen ajánlatkérésenként 5.000 HUF értékű jutalom egyenleget! Komoly bevételre tehet szert a Fuvarbörze által.

Az összegyűjtött jutalom egyenleg nem csak saját előfizetésre váltható be, átruházható és más cégek számára is jóváírható belőle előfizetés. Kereskedhet Fuvarbörze egyenlegével és az egyenlegből történő előfizetések jóváírásával, ez lehetővé teszi, hogy pénzre váltsa jutalomegyenlegét.

Hogyan tehet szert plusz bevételre egy fuvarszervező a Fuvarbörzével?

  1. fuvarozási ajánlatkérések létrehozása
  2. ajánlatok elfogadása a Fuvarbörzén keresztül
  3. fuvar teljesítése a fuvarozó által
  4. teljesítést igazoló dokumentum feltöltése a megbízó által a Vezérlőpultban* (Vezérlőpult > Teljesítések igazolása)
  5. 5.000 HUF értékű jutalom egyenleg jóváírása a megbízónak*
  6. egyenleg összegyűjtése (az aktuális egyenleg a Vezérlőpultban tekinthető meg)
  7. egyenleg felhasználása saját célra vagy átruházása/étékesítése (Vezérlőpult > Egyenleg tranzakciók)

*a jutalom egyenleg program kizárólag a 2023.06.05. után létrehozott ajánlatkérések után vehető igénybe

A fuvarszervezők ösztönzése céljából a Fuvarbörzén 2023.06.06-tól elindult a jutalom egyenleg program, melynek keretein belül minden egyes üzletkötés után 5.000 Ft értékű jutalom egyenleget írunk jóvá a megbízók (pl. speditőrök, fuvarszervezők, szállítmányozók) számára melyet a Fuvarbörzén keresztül kötöttek meg.

Bevételszerzési lehetőség

A jutalom egyenleg felhasználható Fuvarbörze szolgáltatások kiegyenlítésére (pl. előfizetés) és szabadon átruházható más felhasználók részére, így üzleti partnerek (pl. fuvarozó partnerek) részére ajándékozható vagy értékesíthető tetszőleges áron, akár olcsóbban, mint a Fuvarbörze előfizetési árai, így könnyű a jutalom egyenleget valódi pénzre váltani.

Tulajdonképpen az egyenleget gyűjtő fuvarszervezők nem csak saját előfizetést igényelhetnek, hanem az összegyűjtött egyenlegből más cégek számára is jóváírhatnak előfizetést, azaz Fuvarbörze előfizetéssel is kereskedhetnek tetszőleges áron. Így akár jelentős havi bevételre is szert tehetnek.

Tipp

Állandó alvállalkozókkal dolgozik? Versenyeztesse partnereit a Fuvarbörzén és zsebelje be a sok-sok 5.000 Ft-os jutalom egyenleget. Akár zárt körben is versenyeztetheti alvállalkozóit, így csak a kijelölt csoport tagjai látják az Ön ajánlatkéréseit.

Tetszik az ötlet? Befektetne a Fuvarbörzébe? Jelentkezzen!

Amennyiben Ön is azt érzi, hogy a 16. éve működő Fuvarbörze.hu hamarosan át fog billenni a „kritikus tömeg” pozíción azaz robbanásszerű siker és eredmény előtt áll, akkor még időben vegye fel velünk a kapcsolatot! befektetes@fuvarborze.hu

Hamarosan még több információt tudhat meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük