Fuvarozót keres?

Fuvarozót keres? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén a megfelelő fuvarozó/szolgáltató megtalálására

Lehet szó néhány kilogrammos csomagokról, költöztetésről, FTL teljes kamion, LTL részrakomány mennyiségekről vagy speciális szállításról (ADR, hőmérséklet érzékeny áru, túlméret stb.)  a Fuvarbörzén keresztül rendkívül költséghatékony megoldások születhetnek. A Fuvarbörze algoritmusai lehetővé teszik azt, hogy a leginkább összeillő viszonylatokkal rendelkező partnereket hozza össze. Rendszerünkön keresztül, több mint 10.000 belföldi és nemzetközi fuvarozási szolgáltatót érhet el.

1.

feltöltheti az oldalunkra fuvarozási ajánlatkérését, melyet pillanatok alatt eljutottunk a megfelelő fuvarozó/költöztető partnereink számára, akik rövid időn belül konkrét ajánlattal fogják megkeresni Önt. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes.

Ajánlatkérés létrehozása

2.

kereshet és böngészhet a fuvarozók által meghirdetett szabad autók, kapacitás listájában. A lista áttekintése ingyenes, de a kapcsolatfelvételhez PRO előfizetés szükséges.

Szabad járművek

3.

folyamatos megbízások, fuvarozási alvállalkozók keresése esetén érdemes hirdetményt létrehozni a Fuvarbörzén, melynek megjelenítése 3 napra és a napi hírlevélben való kiküldése ingyenes.

Üzleti ajánlatok létrehozása

4.

használhatja a Fuvarbörze kulcsszavas cég keresőjét, ahol cégnév, földrajzi hely vagy tevékenység alapján is találhat fuvarozókat és közvetlen módon juttathat el számukra fuvarozási ajánlatkéréseket.

Fuvarozó cégek keresése

5.

kereshet a Fuvarbörzén olyan további megbízó partnereket, akikkel összefogva a visszfuvar vagy a részfuvar útvonal illeszkedés miatt együtt költséghatékonyabban képes megoldani a fuvarozást.

Megbízóink fuvarajánlatai

Aki megosztotta ezt a hírt

Partner ID 3012
VolLKW Netguru Kft.
+36 70 3951272
info@fuvarborze.hu
Baja, Magyarország

2007-2018 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF

#fuvarozót #keres?

Ajánlott weboldalak: Apróhirdetések | Vízóra csere 2018 | Autóbérlés olcsón | Lakáshitel kereső