Ön fuvarozó és megbízásokat keres?

Ön fuvarozó? Önnek több lehetősége is van a Fuvarbörzén alkalmi vagy állandó megbízásokat találni.

A Fuvarbörzében szinte minden típusú járműre találhat megbízásokat, legyen szó belföldi vagy nemzetközi fuvarokról. FTL, LTL, kisteherautós megbízások, speciális feladatok (ADR, túlméret, hűtős, járműszállítás stb.), költöztetés. Megbízóink között megtalálhatóak speditőr cégek, áru alappal rendelkező gyártók/kereskedők, céges és privát megbízók Magyarországról és Európából egyaránt.

1.

találhat egy utas vagy több fordulós megbízásokat a fuvarajánlatok listájában, mely megbízó partnereink aktuális fuvarozási ajánlatkéréseit tartalmazza. A lista áttekintése és a licit formátumú ajánlatküldés ingyenes. Amennyiben használja a fuvarkeresőt a rendszer elmenti a keresési beállításokat, így a megjelenített aktuális fuvarokon kívül, a keresési feltételeknek megfelelő, jövőben beérkező fuvarokról is értesülhet. Ez az automatikus Fuvarfigyelő szolgáltatás. Nézze át a fuvarlistát és küldjön díjajánlatokat! Ezen funkció használatához nem szükséges előfizetés. Tudjon meg többet a fuvardíj licitről >

Megbízóink fuvarajánlatai

2.

ingyenesen meghirdetheti szabad kapacitását, szabad járműveit, hogy speditőr partnereink és megbízóink megtalálják Önt a Fuvarbörzén.

Szabad kapacitás bejelentése

3.

üzleti bemutatkozó oldalt üzemeltethet a Fuvarbörzén, hogy a Fuvarbörze látogatói direkt módon megtalálhassák Önt tevékenységéhez és földrajzi mozgásteréhez kapcsolódóan. A Fuvarbörze jó Google pozíciója miatt az Ön információi is néhány nap alatt jó pozícióba kerülnek a Google keresési találatai között. A keresési listákban a PRO előfizetéssel rendelkező partnereink kerülnek előre az előfizetés hosszától függően.

Cégkereső

4.

böngészhet vagy hirdethet az üzleti ajánlatok között, ahol esetlegesen állandó megbízásokat vagy alvállalkozói lehetőségeket találhat, illetve hirdethet meg. Hirdetheti saját szolgáltatásait is. Az új hirdetmények napi hírlevél formájában eljutnak több ezer fuvarozó, speditőr, szállítmányozó vállalkozáshoz és árualappal rendelkező megbízóhoz. Érdemes lehet pl. fuvarozóknak szóló szolgáltatásokat is hirdetni.

Üzleti ajánlatok

Aki megosztotta ezt a hírt

Partner ID 3012
VolLKW Netguru Kft.
+36 70 3951272
info@fuvarborze.hu
Baja, Magyarország

2007-2018 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF

#fuvarozó #megbízásokat #keres?

Ajánlott weboldalak: Apróhirdetések | Vízóra csere 2018 | Autóbérlés olcsón | Lakáshitel kereső