HOGYAN MŰKÖDIK A FUVARBÖRZE?

A Fuvarbörze egy fuvarozási üzletkötő platform, egy böngészőből elérhető fuvarozási szoftver, mely nagy segítség abban, hogy a fuvarozók szabad kapacitását és a megbízók igényeit segítsen puzzle szerűen összeilleszteni. A Fuvarbörzén a felek útvonal, dátumok és járműigény/kapacitás alapján könnyen és kényelmesen megtalálják egymást, így egyszerűen költséghatékony módon teljesülnek a fuvarozási megbízások. A Fuvarbörze algoritmusai összehozzák a fuvarozás ‘puzzle darabkáit’. Fuvarozó partnereink előfizetés nélkül, megbízóink korlátlanul, ingyenesen használhatják a Fuvarbörze fuvarozási üzletkötő platformját.

Videós bemutatkozás Röviden (mobilon)

Bemutatkozás hosszabban:

Ezen kívül a Fuvarbörze rendszerében számos hasznos szolgáltatást üzemeltetünk:

  • háztól-házig csomagküldés online megrendelés
  • gépjárművezető adatbázist, melyen keresztül állásajánlatokról értesülnek a regisztrált sofőrök
  • fuvarozási információs portált hasznos hírekkel, információkkal
  • webshopot, melyen keresztül bárki értékesítheti termékeit, szolgáltatásait a szállítmányozási/fuvarozási szakmabeliek részére

Megbízóink ingyenesen hozhatnak létre fuvarozási ajánlatkéréseket, fuvarozó partnereink pedig, akár előfizetés nélkül is küldhetnek díjajánlatokat az ajánlatkérésekre.


Fuvarbörze: fuvarozás, szállítás

Szolgáltatáselőfizetés nélkülPRO előfizetéssel
Fizetendő jutalék a sikeres megállapodások után10%0%
Fuvardíj ajánlatküldésingyenesingyenes
Telefonszám csatolása az ajánlat melléx
Más szolgáltatók díj ajánlatainak felfedésex
Megbízók kapcsolati adatainak közvetlen elérésex
Fuvarozási ajánlatkérések létrehozásaingyenesingyenes

Gyakori kérdések a Fuvarbörzével kapcsolatban:

A Fuvarbörze olyan, mint egy speditőr cég?

Nem. A Fuvarbörze egy online, web böngészőben, a világ bármely pontjáról, interneten keresztül, akár mobil telefonról is használható szoftver, mely a beépített algoritmusok által automatizálja, hogy a fuvarozók és a megbízók az igények és a kapacitások puzzle szerű összekapcsolásával kerülhessenek kapcsolatba egymással, akár speditőrök, fuvarszervezők nélkül.

Példa: amennyiben János, a fuvarozó szabad kapacitás miatt feliratkozott a München – Budapest vagy Milánó – Budapest közötti furgonos méretű/tömegű megbízásokra – például december 02. és 20. közötti időszakra -, akkor a kapcsolódó új megbízásokról azonnali értesítőt küld számára a Fuvarbörze, hogy mindenkit megelőzve, elsőként tudjon ajánlatokat küldeni a kapcsolódó, – privát vagy céges megbízók által feltöltött – ajánlatkérésekre.

Így mindkét fél számára igen előnyös megoldás/megállapodás jöhet létre a Fuvarbörze segítségével.

Mennyibe kerül megbízóként használni a Fuvarbörzét?

Ajánlatkérések létrehozása a megbízók számára korlátlan számban ingyenes.

Mennyibe kerül Fuvarozóként használni a Fuvarbörzét?

Fuvarozóink, akár előfizetés nélkül is használhatják a Fuvarbörzét, előfizetés nélkül is küldhetnek ajánlatokat a megbízók által feltöltött fuvarokra.

Amennyiben a megbízó elfogadja a fuvarozó ajánlatát, akkor a kialakult fuvardíj alapján 10% üzletkötési jutalékot von le a fuvarozó egyenlegszámlájából a Fuvarbörze. A megbízónak nem kell fizetnie. Miután a rendelkezésre álló összegből sikeresen levonta az 10% jutalékot a Fuvarbörze, abban a pillanatban megkapják egymás közvetlen elérhetőségeit a felek, ezután pl. telefonon keresztül finomíthatják a teljesítés részleteit.

A Fuvarozó eldöntheti, hogy esetleg megéri e számára előfizetéssel használni a Fuvarbörzét.

Érvényes előfizetés esetén az ajánlatkérések mellett megjelenik a megbízó telefonszáma, kapcsolati adatai, így a körülményes üzenetváltáshoz képes sokkal gyorsabb kommunikációs csatornán (pl. telefonon) történhet egyezkedés és a részletek tisztázása.

Az előfizetés díjakról és az egyenlegfeltöltésről itt tudhat meg többet: